SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu, eroina zilei de sâmbătă: a jucat două meciuri, a stat în total peste 4 ore pe teren şi a ajuns pe tablou la Madrid

Monica Niculescu, eroina zilei de sâmbătă: a jucat două meciuri, a stat în total peste 4 ore pe teren şi a ajuns pe tablou la Madrid

Monica Niculescu

Monica Niculescu a avut, ieri, una dintre cele mai grele dar şi mai frumoase zile din carieră. Ea a disputat ieri amblele meciuri din calificări la Madrid, reuşind să le câştige la capătul unor meciuri maraton.

Semifinalistă la Estoril, în urmă cu două zile, Moncia s-a văzut nevoită să joace ieri ambele meciuri din tururile de calificare pentru tabloul principal de la Madrid. Ea a învins-o dimineaţa, cu 6-4, 6-4 pe Ines Ferrer Suarez, din Spania, la capătul a două ore şi 5 minute de joc. Apoi, după 6 ore, a intrat din nou pe teren pentru a juca finala calificărilor, contra celei de-a 12-a favorite, rusoaica Alla Kudriavţeva. Pe care a învins-o după un meci lung şi greu, în 2 ore şi 7 minute, în care a trebuit să revină de la 0-1 la seturi. Scor final 2-6, 6-4, 6-4 pentru Monica, aflată, cateogoric, în cel mai bun an al carierei profesioniste. Şi care, graţie rezultatelor obţinute la Estoril, adunate cu ce va realiza la Madrid, va intra peste 10 zile în Top 50 mondial!

AICI VEDEŢI CUM SE DESCURCĂEDINA GALLOVITS HALL LA CHARLOTTESVILLE

Astăzi, aventura continuă pentru Niculescu (59 WTA). În primul tur al tabloului principal ea o va întâlni pe sud-africanca – venită de asemeena din calificări – Chanelle Scheepers (79 WTA). Va fi prima întâlnire directă dintre cele două.

AICI VEDEŢI CE A FĂCUT ALEXANDRA DULGHERU LA MADRID

Tot astăzi va juca pe tabloul principal şi Simona Halep (52 WTA), care a trecut şi ea de calificări. Ea va avea un meci foarte greu, contra franţuzoaicei Marion Bartoli (13 WTA), finalista din acest an de la Indian Wells.

Tot azi, dar într-una din finalele calificărilor masculine va avea loc şi duelul sută la sută românesc dintre Victor Hănescu şi Marius Copil. partida va începe de la ora 12.00 (ora României).

One thought on “Monica Niculescu, eroina zilei de sâmbătă: a jucat două meciuri, a stat în total peste 4 ore pe teren şi a ajuns pe tablou la Madrid

Leave a Reply

Top