SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > POZA ZILEI, 16 mai 2011: Novak Djokovic este regele tenisului actual. Dar să nu-i uităm pe oamenii din spatele lui! Iată-i într-o explozie de bucurie după punctul victoriei de la Roma!

POZA ZILEI, 16 mai 2011: Novak Djokovic este regele tenisului actual. Dar să nu-i uităm pe oamenii din spatele lui! Iată-i într-o explozie de bucurie după punctul victoriei de la Roma!

Echipa din spatele lui Novak Djokvoic şi părinţii lui Nole (îmbrăcaţi în roşu) în explozia de bucurie de la finalul meciului de la Roma

Victorios cu 6-4, 6-4 în finala de la Roma, în faţa lui Rafael Nadal, Novak Djokovic a ajuns la 37 de victorii consecutive în 2011 şi 39 în total. Mi se face pielea de găină doar când mă gândesc, recunosc… Toţi ochii sunt aţintiţi acum pe sârb, lucru firesc. Însă în locul unei fotografii cu el bucuros – va urma puţin mai încolo o fotogalerie cu el în extaz – vă propun o poză mult mai sugestivă, după părerea mea: cu echipa lui Nole.

Oamenii din spatele succesului, oamenii fără de care nimeni nu poate obţine performanţe: antrenorul, preparatorul, maseurul, partenerul de antrenament, familia. În fotografia de mai sus îi vedeţi pe toţi sărind în sus după punctul victoriei de la Roma. Toţi ca unul. Este cea mai frumoasă explicaţie a succesului unui sportiv fenomenal.

Şi, înainte de a încheia, vă mai rog un lucru: să constataţi că toţi poartă şepci pe care scrie Serbia! Într-un sport individual, în care de regulă fiecare se gândeşte la el, echipa Djokovic are un mesaj special: Întâi Serbia, şi pe urmă noi! Superb!

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 27 august 2015: Novak Djokovic a fost numit ambasador global UNICEF

Leave a Reply

Top