SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 25 mai 2011: Nadal faţă în faţă cu coşmarul Isner

POZA ZILEI, 25 mai 2011: Nadal faţă în faţă cu coşmarul Isner

Rafael Nadal şi John Isner la finalul unui meci de poveste

De cinci ori campion la Roland Garros, spaniolul Rafael Nadal a trecut prin cea mai mare sperietură din istoria participărilor sale pe zgura pariziană. El a avut nevoie de 4 ore pentru a-l învinge pe gigantul american John Isner, care l-a năucit cu serviciul şi care l-a făcut pe spaniol să dispute primul meci de cinci seturi din istoria participărilor sale la Roland Garros. în cele din urmă, Rafa s-a impus cu 6-4, 6-7 (2), 6-7 (2), 6-2, 6-4, dar imaginea de la finalul meciului demontrează că a dat absolut totul din el pentru a se impune în acest meci de coşmar pentru el.

Ca să vă daţi seama de cât efort a depus Nadal penmtru a-l învinge pe Isner, trebuie spus că în ultimele două seturi, spaniolul nu a făcut nici o greşeală neforţată! “A fost un final de meci incredibil. Nu am văzut niciodată pe cineva jucând un asemenea tenis cum a făcut-o Nadal în seturile patru şi cinci! De aceea este lider mondial”, a declarat Isner după partidă.

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 4 aprilie 2014: Jo Wilfried Tsonga face selfie-uri cu fanii

2 thoughts on “POZA ZILEI, 25 mai 2011: Nadal faţă în faţă cu coşmarul Isner

  1. Djokovic si Federer sunt niste adversari redutabili pentru Nadal.Chiar daca Djokovic este neinfrant in 2011 cred ca Rafa se v-a aduna si v-a bate pe ori cine.Eu nu sunt un fan al lui Djokovic din potriva imi place de Rafael Nadal dar imi dau seama ca Djokovic este un jucator foarte bun.Nu trebuie sa il uitam nici pe Roger Federer desi este NR 3 in clasament este un jucator extraordinar, nici pe Robin Soderling nu trebuie sa il uitam de oarece a fost in ultimele doua finale de la Roland Garros.Eu cred ca o sa avem o semi finala Djokovic vs Roger Federer.Chiar as vrea sa i se termine seria lui Djokovic.

    1. Asa este. Dar anul acesta, probabil si pentru ca stie ca o infrangere echivaleaza cu pierderea primului loc ATP, presiunea este dubla pentru Nadal. De aceea si cred ca are exploziile de bucurie dupa fiecare victorie – daca dupa meciul cu Isner e de inteles, in fata lui Andujar a controlat jocul, chiar daca nu a mers totul asa cum ar fi vrut, dar tot a explodat cand a castigat – semn ca tensiunea e foarte mare pe el. Cred ca e foarte frustrant sa piarda pozitia de lider chiar in locul si pe suprafata pe care le iubeste atat de mult. Daca se intampla asta pe ciment, iarba in sala sau oricunde in alta parte presiunea cred ca nu era atat de mare. Djokovic trece printr-o perioada extraordinara dar si a inceptu sa oboseasc a, lucru firesc. l-am vazut nervos in cateva randuri in meciul cu Hanescu, iar asta nu e semn bun pentru viitoarele meciuri, mai grele decat ce a jucat in primele doua runde.

Leave a Reply

Top