SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Sorana Cîrstea va juca în turul trei la Roland Garros sâmbătă, de la ora 12.00. Seara, merge la finala Ligii Campionilor!

Sorana Cîrstea va juca în turul trei la Roland Garros sâmbătă, de la ora 12.00. Seara, merge la finala Ligii Campionilor!

Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea şi chinezoaica Li Na, a şasea favorită a întrecerii, vor deschide ziua de concurs la Roland Garros. Cele două sunt programate să joace de la ora 12.00 pe arena Suzanne Lenglen. Aceasta va fi prima întâlnire între cele două.

Indiferent de rezultat, Sorana va avea o seară de vis sâmbătă. Căci, aşa cum a anunţat pe Facebook, agentul ei a făcut rost de bilete la finala Ligii Campionilor la fotbal, care va avea loc sâmbătă seara, de la ora 21.45, la Londra, între Manchester United şi Barcelona. Cum din Paris drumul cu trenul până la Londra este extrem de scurt şi comod, nu este exclus ca Sorana să asiste pe viu la partidă.

Alături de ea, evident, se va afla Caroline Wozniacki, care a scăpat de grijile tenisului vineri şi care este o apropiată de fotbal, tatăl lui fiind fost fotbalist. De asemenea, ar putea veni la meci cu Sorana şi alşi doi membri ai echipei Adidas: Fernando Verdasco şi Andy Murray, scoţianul având meci imediat după Sorana.

CITEȘTE ȘI:  WTA Miami: Sorana Cîrstea, la antrenament și la petrecere

Leave a Reply

Top