SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu şi Nicolas Almagro joacă finala de la Nisa de la ora 15.00

Victor Hănescu şi Nicolas Almagro joacă finala de la Nisa de la ora 15.00

Victor Hănescu

Calificat pentru a cincea oară într-o finală a unui turneu ATP – prima dată în acest an – Victor Hănescu încearcă să obţină sâmbătă, în faţa spaniolului Nicolas Almagro, al doilea titlu ATP al carierei. Singurul l-a obţinut la Gstaad, în 2008. Finala turneului de la Nisa (450.000 de euro) începe la ora 15.00.

Victoria cu 6-3, 6-3 obţinută în faţa lui Alexandr Dolgopolov l-a calificat pe Hănescu în finala turneului de la Nisa, o competiţie a cărei primă ediţie a fost câştigată în anii 70 chiar de Ilie Năstase. Victor, care a pierdut trei finale în carieră (Bucureşti 2007, Stuttgart 2009 şi Casablanca 2010) va lupta pentru titlu cu al treilea favorit al turneului, spaniolul Nicolas Almagro, care în acest an, în februarie, a avut o serie fantastică de 13-0, în care a mai cucerit titlurile de la Buenos Aires şi Costa do Sauipe (Brazilia) şi a jucat finala de la Acapulco. Toate cele trei turnee s-au desfăşurat pe zgură.

În întâlnirile directe, Almagro conduce cu 3-0, ultimele două succese fiind obţinute în acest an, la Auckland şi la Acapulco.

CITEȘTE ȘI:  Victor Hănescu s-a calificat în turul secund la Buenos Aires

Leave a Reply

Top