SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > VIDEO: A fost arestat un nebun care o urmărea şi hărţuia pe Serena Williams

VIDEO: A fost arestat un nebun care o urmărea şi hărţuia pe Serena Williams

Patenema Ouedraogo o urmărea de Serena Williams de anul trecut

Un nebun care o urmărea peste tot pe Serena Williams a fost reţinut ieri de poliţia americană lângă reşedinţa din Florida a tenismenei americane.

Patenema Ouedraogo, în vârstă de 40 de ani, a fost arestatmiercuri,  în jurul orei 2 dimineaţa în Palm Beach Gardens şi acuzat de hărţuire. Poliţia a spus că au găsit în maşina lui o scrisoare în care-şi mărturisea iubirea pentru Williams, iar el le-a spus oamenilor legii că sentimentul e reciproc. Ouedraogo, care avea asupra lui o licenţă de şofer de taxi din Texas, a fost oprit e bodyguarzii Serenei care l-au recunoscut după informaţiile primite în ultima vreme de la poliţie.

Obsedatul o urmărea de aproape un an pe Serena, prin toată America,  iar când a fost întrebat de unde ştia să fie exact la locul potrivit, el a spus că afla de pe Twitter! Omul era dus rău. Anul trecut, în octombrie, avocatul jucătoarei, Malcolm Cunningham, a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Ouedraogo după ce acesta a urmărit-o la o întîlnire cu agentul ei în Los Angles. Atunci, Cunningham le-a spus poliţiştilor că Ouedraogo s-a dat, de asemenea, drept asistentul Serenei în Tampa, la începutul acestui an, în timp ce ea se afla la cumpărături la Home Shopping Network. Iar ea s-a trezit cu el în cabina de probă!

De atunci, a mai urmărit-o de câteva ori şi, prin diverse canale, îi reamintea jucătoarei americane că sunt suflete pereche şi le este scris să fie împreună!

Aflaţi mult mai multe despre hărţuitor din acest reportaj realizat de NBC.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close