SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > VIDEO: A fost arestat un nebun care o urmărea şi hărţuia pe Serena Williams

VIDEO: A fost arestat un nebun care o urmărea şi hărţuia pe Serena Williams

Patenema Ouedraogo o urmărea de Serena Williams de anul trecut

Un nebun care o urmărea peste tot pe Serena Williams a fost reţinut ieri de poliţia americană lângă reşedinţa din Florida a tenismenei americane.

Patenema Ouedraogo, în vârstă de 40 de ani, a fost arestatmiercuri,  în jurul orei 2 dimineaţa în Palm Beach Gardens şi acuzat de hărţuire. Poliţia a spus că au găsit în maşina lui o scrisoare în care-şi mărturisea iubirea pentru Williams, iar el le-a spus oamenilor legii că sentimentul e reciproc. Ouedraogo, care avea asupra lui o licenţă de şofer de taxi din Texas, a fost oprit e bodyguarzii Serenei care l-au recunoscut după informaţiile primite în ultima vreme de la poliţie.

Obsedatul o urmărea de aproape un an pe Serena, prin toată America,  iar când a fost întrebat de unde ştia să fie exact la locul potrivit, el a spus că afla de pe Twitter! Omul era dus rău. Anul trecut, în octombrie, avocatul jucătoarei, Malcolm Cunningham, a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Ouedraogo după ce acesta a urmărit-o la o întîlnire cu agentul ei în Los Angles. Atunci, Cunningham le-a spus poliţiştilor că Ouedraogo s-a dat, de asemenea, drept asistentul Serenei în Tampa, la începutul acestui an, în timp ce ea se afla la cumpărături la Home Shopping Network. Iar ea s-a trezit cu el în cabina de probă!

De atunci, a mai urmărit-o de câteva ori şi, prin diverse canale, îi reamintea jucătoarei americane că sunt suflete pereche şi le este scris să fie împreună!

CITEȘTE ȘI:  VIDEO-HAIOS: Angelique Kerber a rupt mânerul rachetei în timpul meciului!

Aflaţi mult mai multe despre hărţuitor din acest reportaj realizat de NBC.

Leave a Reply

Top