SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > VIDEO: Greii tenisului intră în arenă la Madrid: Nadal, Djokovic, Federer şi Murray vor încânta azi tribunele

VIDEO: Greii tenisului intră în arenă la Madrid: Nadal, Djokovic, Federer şi Murray vor încânta azi tribunele

Federer şi Nadal

Ziua de astăzi este una importantă pentru spectatorii şi organizatorii turneului de la Madrid. Căci azi vor intra în arenă “greii” circuitului ATP: Rafael Nadal, Novak Djokovic, Roger Federer şi Andy Murray.

Balul va fi deschis de cel mai bun jucător al anului, Novak Dkokovic, care va încerca să obţină a 28-a victorie din acest an la finalul meciului cu sud-africanul Kevin Anderson, unul dintre cei mai înalţi jucători din circuitul profesionist. Partida va începe la ora 15.00 (ora României).

Rafael Nadal va juca apoi, nu mai devreme de ora 17.00 (ora României), contra cipriotului Marcos Baghdatis. Spaniolul porneşte clar favorit, el nefiind învins de 34 de meciuri pe zgură. de altfel, Rafa este singurul jucător din istoria tenisului care a are trei serii de peste 30 de victorii consecutive pe zgură în carieră!

Andy Murray, cel care recent a devenit coleg de echipă cu Sorana Cîrstea, Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki sau Fenando Verdasco, pregătindu-se cu antrenorii de la Adidas Darren Cahill şi Sven Groenfeld, va avea un meci dificil împotriva francezului Gilles Simon.

Seara va fi încheiată, în jurul orei 20.00, de Roger Federer, care va încerca să obţină cea de-a opta victorie din tot atâtea dispute cu spaniolul Feliciano Lopez. Curios este că cei doi s-au întâlnit ultima oară în 2008!

În cotinuare aveţi un video simplu dar complet de prezentare al zilei de azi de al Madrid.

Leave a Reply

Top