SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > VIDEO: Novak Djokovic explică secretele succesului din 2011, într-un interviu pentru Tennis Channel

VIDEO: Novak Djokovic explică secretele succesului din 2011, într-un interviu pentru Tennis Channel

Novak Djokovic în timpul interviului acordat pentru Tennis Channel

Novak Djokovic, omul momentului în tenisul mondial, a acordat un interviu postului Tennis Channel în studioul amenajat la Roland Garros. El a vorbit despre secretele victoriilor din acest an, despre ce i s-a schimbat în dietă şi despre faptul că acum a ajuns la acea îmbinare perfectă între viaţa personală şi cea profesională.

“Nu ştiu dacă e vorba de un secret. Am spus-o de multe ori, este rezultatul firesc al muncii depuse până acum, al procesului de pregătire, de învăţare”, a spus el, referindu-se la sezonul fantastic pe care-l are. El a vorbit şi despre faptul că acum a găsit reţeta unei îmbinări perfecte între viaţa personală şi cea profesională. “Cred că dacă eşti fericit în viaţa personală, aşa cum eu sunt acum, se vede acest lucru şi în cea profesională. E firesc, toţi suntem oameni”.

AICI VEDEŢI CE ARE ÎN GEANTĂ NOVAK DJOKOVIC

De asemenea, a recunoscut că victoria dobţinută în finala de la Indian Wells contra lui Nadal, i-a dat foarte multă încredere că spaniolul nu e de neînvins. Şi, se pare că am găsit şi explicaţia pentru care nu a jucat la Monte Carlo. “Ştiam că la Madrid şi la Roma zgura e diferită puţin faţă de Monte Carlo sau Barcelona. La Madrid şi Roma ca şi aici, la Roland Garros e puţin mai rapidă şi ştiam că am un mic avantaj faţă de Nadal”. O explicaţie ascunsă a faptului că Nole nu a patricipat nici la Monte Carlo, nici la Barcelona, semn că drumul lui spre vârful clasamentului mondial a fost gândit în cele mai mici amănunte!

Pentru a o nu lungi prea mult, mai jos aveţi interviul, unul foarte bine realizat.

[FB 10150282740723804]

Leave a Reply

Top