SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > VIDEO: Rafael Nadal vorbeşte despre România, Gică Hagi, Andrei Pavel şi Victor Hănescu

VIDEO: Rafael Nadal vorbeşte despre România, Gică Hagi, Andrei Pavel şi Victor Hănescu

Rafael Nadal vorbeşte despre România la Digisport

Rafael Nadal, cel mai bun tenismen din circuitul mondial, a vorbit, de la Madrid, despre Gică Hagi, Ilie Năstase sau Andrei Pavel. Declaraţiile le-a făcut în exclusivitate pentru Digisport, iar eu am aflat de ele de la un prieten anonim al acestui site, căruia îi mulţumesc şi pe această cale.

Nadal, suporter declarat al lui Real Madrid, deşi unchiul său a fost căpitan la FC Barcelona, a vorbit mai întâi de Hagi: “Îmi amintesc de Hagi, cred că unchiul meu a jucat cu el la Barcelona. Eu sunt suporter al lui Real Madrid, îmi amintesc şi când el juca acolo”, a spus Nadal.

Apoi, liderul clasamentului mondial a demonstrat că ştie şi jucători români din circuit, căci a spus că “din turnee, mi-l amintesc pe Andrei Pavel, iar din prezent îl ştiu pe Victor Hănescu”. În fine, ultima întrebare la care a răspuns spaniolul a fost cea legată de cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor, Ilie Năstase: “E un om incredibil. L-am întâlnit pentru prima dată în urmă cu 7 ani, cred. E cu adevărat o onoare că l-am întâlnit şi cunoscut“, a încheiat Rafa.

AICI AFLAŢI CUM I-A INFLUENŢAT ILIE NĂSTASE CARIERA LUI RAFAEL NADAL

Puteţi vedea înregistrarea video a interviului mai jos.

http://youtu.be/mWlJu784kW4

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Ce a declarat Irina Begu după câştigarea titlului de simplu la Cali!

Leave a Reply

Top