SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Iată cum trăieşte meciurile Şarapovei iubitul ei, Sasha Vujacic

FOTOGALERIE: Iată cum trăieşte meciurile Şarapovei iubitul ei, Sasha Vujacic

Sasha Vujacic în tribună la Wimbledon

Rusoaica Maria Şarapova străluceşte din nou la Londra. Fostul lider mondial pare a fi principala favorită la cucerirea titlului de la Wimbledon, pe care l-a mai obţinut şi în 2004, la vârsta de 17 ani. Jocul ei perfect are, după părerea mea, o explicaţie sentimentală: şi-a găsit liniştea de când este cu baschetbalistul sloven Sasha Vujacic.

SASHA VUJACIC POVESTEŞTE CUM A CERUT-O DE SOŢIE PE MARIA ŞARAPOVA

Iar de când acesta o însoţeşte la turnee, cam din aprilie, de când echipa lui, New Jersey Nets, a încheiat conturile în NBA, Maria străluceşte de la meci la meci. În ceea ce-l priveşte, Sasha se vede că suferă pentru fiecare punct al iubitei lui, vedeţi în continuare câteva instantanee cu el surprinse în timp semifinalei câştigate contra Victoriei Azarenka. de altfel, întrebată de un ziarist american cât contează pentru ea prezenţa în tribune a lui Sasha, Maria a fost onestă şi a spus: “Foarte mult. Este şi el sportiv şi simte foarte bine când trec prin moment grele şi cum trebuie să reacţioneze. Mă linişteşte foarte mult să-l ştiu acolo, în lojă“.

[portfolio_slideshow]

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close