SUNTETI AICI
ACASA > Serena Williams > Iată adevărul despre accidentarea de anul trecut a Serenei Williams

Iată adevărul despre accidentarea de anul trecut a Serenei Williams

Serena Williams la aeroportul din Los Angeles

Sasha Bajin, partenerul de antrenament al Serenei Wiliams şi unul dintre cei mai buni prieteni ai americancei, a dezvăluit, pentru ziarul sârb “Novostri” adevărul despre accidentarea la picior a fostului lider mondial, petrecută anul trecut, într-un bar din Munchen.

El a explicat că Serena purta papuci de casă în restaurant pentru că tocmai îşi făcuse pedichiura, iar un chelner i-a scăpat un pahar pe picior. “A fost cea mai mare cantitate de sânge pe care am văzut-o vreodată. Nici măcar în filmele lui Quentin Tarantino nu am văzut atâta”, a declarat Bajin. Accidentarea a lăsat urme adânci. Serena a fost nevoită să facă o operaţie la picior şi a stat în afara terenului aproape un an de zile. Săptămâna trecută, Serena a arătat unor reporteri din SUA urmele de la picior. Ea avea cicatrici lungi pe piciorul drept, cel tăiat de cioburi, dar şi pe piciorul stâng!

Bajin, care spune că a fost alături de Serena şi când a suferit embolismul pulmonar din februarie, a explicat şi ce s-a întâmplat atunci. “Când am ajuns acasă în acea seară, totul era în regulă. Am mers să ne culcăm, eu am fost cu ea în acea seară, când deodată a început să vomite sânge. A fost un dezastru. Toţi am intrat în panică, dar am reuşit să redevenim calmi pentru a o duce la spital. În acele momente, nimeni nu ştia ce se întâmplă, era un haos”, a mai spus Bajin.

AICI VEDEŢI INTERVIUL ACORDAT DE SERENA WILLIAMS DUPĂ CE A SCĂPAT DE EMBOLISMUL PULMONAR

2 thoughts on “Iată adevărul despre accidentarea de anul trecut a Serenei Williams

Leave a Reply

Top