SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > La Wimbledon, Victor Hănescu ar putea juca împotriva lui Andy Roddick iar Simona Halep cu Serena Williams

La Wimbledon, Victor Hănescu ar putea juca împotriva lui Andy Roddick iar Simona Halep cu Serena Williams

Victor Hănescu

Tragerea la sorţi a tablourilor principale de la WImbledon a scos în faţa românilor adversari, în cea mai mare parte, facili. Deşi pe iarbă nimic nu este facil pentrul români. Iată, în continuare, cu cine vor juca cei şase reprezentanţi ai României la Londra. Mai trebuie doar spus că protagoniştii celui mai lung meci din istorie, John Isner şi Nicolas Mahut, vor juca din nou, unul împotriva altuia, în primul tur!

Victor Hănescu, singurul reprezentant al României pe tabloul masculin, va juca în primul tur contra cehului Jaroslav Pospisil pentru ca apoi, în turul secund, să joace, cel mai probabil, contra americanului Andy Roddick!

AICI PUTEŢI VEDEA TABLOUL MASCULIN DE LA WIMBLEDON

Irina Begu, aflată la prima prezenţă pe tabloul principal la Wimbledon, va avea sarcina cea mai dificilă. Ea o va întâlni în primul tur pe a 21-a favorită, italianca Flavia Pennetta.

Simona Halep va debuta pe iarba londoneză contra sârboaicei Bojana Jovanovski. În cazul unei victorii, se va afla faţă în faţă, cel mai probabil, cu deţinătoarea titlului, americanca Serena Williams.

Alexandra Dulgheru o va avea ca primă adversară pe americanca Jill Craybas, în faţa căreia porneşte ca favorită.

Sorana Cîrstea o va întâlni în primul tur pe franţuzoaica Pauline Parmentier, pe care a învins-o înaintea Roland Garros-ului, în finala turneului de la Cagnes sur Mare (100.000 de dolari)

Monica Niculescu va juca împotriva austriecei Sybille Bammer, pe care, în mod normal ar trebui să o învingă.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep a învins-o pe Roberta Vinci şi e în sferturi la Barcelona!

AICI AVEŢI ÎNTREG TABLOUL PRINCIPAL FEMININ DE LA WIMBLEDON

Leave a Reply

Top