SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > VIDEO: Aici vedeţi în ce s-a dat Rafael Nadal în timpul vizitei la Disneyland!

VIDEO: Aici vedeţi în ce s-a dat Rafael Nadal în timpul vizitei la Disneyland!

Nadal după ce s-a împuşcat cu Buzz

Se ştie deja că Rafael Nadal a vizitat Disneylandul după ce a câştigat al şaselea titlu la Roland Garros. Ceea ce nu se ştie este în ce s-a dat liderul mondial atunci când a fost în renumitul parc de distracţii. Ei bine, conform imaginilor, spaniolul s-a împuşcat cu Buzz Lightear şi s-a dat în “Liftul groazei”.

Dacă împuşcăturile cu Buzz (pe care le vedeţi ultimele) sunt soft, o distracţei numai potrivită copiilor, cea de-a doua este ceva înfiorător, cel puţin pentru mine. Sincer, nu mai ştiu exact cum se cheamă, dar e vorba, în mare, de un lift care urcă la ultimul etaj, apoi se deschid uşile astfel încât cei dinăuntru să vadă exact cât sunt de sus, după care cade în gol. Şi face chestia asta de vreo patru-cinci ori. Culmea, lui Nadal se pare că i-a plăcut căci a ieşit zâmbind şi pe picioarele lui de acolo :).

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE DIN TIMPUL VIZITEI LUI RAFAEL NADAL LA DISNEYLAND

Vedeţi imaginile în continuare, nu înainte de a vă cita o declaraţie făcută pe scenă, lângă Mickey Mouse: “Nu sunt în postura de a-l ruga ceva pe Mickey, am mai mult decât aş fi putut visa vreodată“, a spus Nadal. “Singurul lucru ar fi sănătatea, care este cel mai important lucru din lume”, a încheiat el.

[youtube voy8iwJdj_A]

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close