SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Djokovic, Nadal şi Murray, trei dintre semifinaliştii de la Roland Garros, în cel mai recent ATP Uncovered

VIDEO: Djokovic, Nadal şi Murray, trei dintre semifinaliştii de la Roland Garros, în cel mai recent ATP Uncovered

Novak Djokovic şi al treilea tort primit de ziua lui, cel din centrul de presă de la Roland Garros

Cel mai recent episod al tradiţionalului serial ATP Uncovered este avancronica ideală a semifinalelor masculine de vineri de la Roland Garros. Acolo unde, de la ora 15.00, se vor întâlni Andy Murray cu Rafael Nadal şi Roger Federer cu Novak Djokovic, acest meci putând fi decisiv pentru soarta poziţiei de lider mondial.

Până atunci însă, în reportajul de mai jos puteţi vedea un rezumat al culiselor din prima săptămână a competiţiei de la Paris, în care centrul de interes a fost aniversarea din 24 mai a lui Nole. Acum am descoperit că a primit şi un al treilea tort de ziua lui, după cele de la Ambasada Serbiei din Paris şi de la redacţia cotidianului L’Equipe. Apoi, avem câteva declaraţii ale celor trei – probabil că Roger Federer plimba copiii cînd filmau cei de la ATP 🙂 . Oricum, reportajul e foarte interesant, ca de fapt toate cele realizate de cei de la ATP.

[youtube 9LiGWg5lfGQ]

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Cele patru turnee încheiate în America de Sud şi Mexic, prezentate de ATP

Leave a Reply

Top