SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Se împlinesc exact 30 de ani de când John McEnroe a rostit celebra frază “You cannot be serious”!

VIDEO: Se împlinesc exact 30 de ani de când John McEnroe a rostit celebra frază “You cannot be serious”!

John McEnroe la cearta cu arbitrul din 1981

Americanul John McEnroe a rămas în istorie nu doar ca un mare jucător de tenis ci şi prin caracterul său vulcanic de pe teren. Celebra sa frază, devenită brand personal, “You cannot be serious”, împlineşte, azi, 30 de ani! În ziua de 22 iunie 1981, în primul tur la Wimbledon, McEnroe a fost atât de supărat de o decizie a arbitrului în meciul disputat contra compatriotului său, Tom Gullikson, încât a avut o criză de nervi. În care a rostit şi celebrele cuvinte devenite deja emblemă personală şi care au dat şi titlul cărţii autobiografice.

Vedeţi în continuare imaginile din urmă cu 30 de ani, care au făcut istorie şi care i-au adus lui McEnroe două puncte de penalitate. Nici americanul nu s-a lăsat mai prejos, rupând două rachete. Meciul a fost câştigat totuşi de McEnroe, care s-a impus cu 7-6, 7-5, 6-3.

[youtube ekQ_Ja02gTY]

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Jucătorii au votat: Shanghai, Dubai şi Bastad, cele mai iubite turnee ale anului 2010

3 thoughts on “VIDEO: Se împlinesc exact 30 de ani de când John McEnroe a rostit celebra frază “You cannot be serious”!

  1. pai dc el a rosit cuvintele alea la 22 iunie, ele nu implinesc azi 30 de ani ci pe 22 iunie!
    azi e ziua lui de nastere nu a replicii! si sunt chiar vreo 31 de ani si ceva ca peste o luna si jumatate se nastea roger!
    ma faci la ora asta tarzie din noapte sa fac matematica 🙂

Leave a Reply

Top