SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Irina Begu şi Raluca Olaru la prezentarea BCR Open ladies

FOTOGALERIE: Irina Begu şi Raluca Olaru la prezentarea BCR Open ladies

Irina Begu şi Raluca Olaru la prezentarea BCR Open (foto: Marian Burlacu/ Adevărul)

Cel mai puternic turneu feminin de tenis organizat vreodată în România, BCR Open România Ladies,se apropie cu paşi reprezi. Joi a avut loc, la Bucureşti, o conferinţă de presă de prezentare a turneului care va fi dotat cu premii totale de 100.000 de dolari plus ospitalitate şi care va avea loc în perioada 18-23 iulie la Academia de Tenis Herăstrău.

La conferinţă au fost prezente şi Irina Begu şi Raluca Olaru, două dintre jucătoarele care vor încerca să cucerească trofeul pe zgura bucureşteană. Alături de ele, au mai confirmat participarea Simona Halep, Elena Bogdan şi Mădălina Gojnea. De asemenea, sunt aşteptate alte câteva jucătoare din Top 100 WTA, căci turneul este foarte bine poziţionat în acea săptămână.

Visul organizatorilor este ca turneul să fie transformat într-unul profesionist, din circuitul WTA, cu premii de 220.000 de dolari. Iar acest lucru poate deveni realitate, căci vizita oficialilor tenisului profesionist făcută zilele trecute la Bucuresti a fost cât se poate de îmbucurătoare.

Până atunci, vă invit să vedeţi în continuare imagini de la conferinţa de presă, cu Irina Begu şi Raluca Olaru, care au pozat în costumele în care au fost fotografiate pentru afişul oficial al turneului.

AICI VEDEŢI AFIŞUL TURNEULUI BCR OPEN ROMANIA LADIES

[portfolio_slideshow]

Leave a Reply

Top