SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Irina Begu a câştigat şi proba de simplu la BCR Ladies Open Romania!

Irina Begu a câştigat şi proba de simplu la BCR Ladies Open Romania!

Irina Begu

Irina Begu este într-o formă de zile mari. Ea a câştigat şi titlul de simplu la BCR Ladies Open, turneu dotat cu premii de 100.000 de dolari, după ce, cu o zi înainte, cucerise şi coroana de dublu, alături de Elena Bogdan.

În finala bucureşteană, Irina a învins-o cu scorul de 6-3, 7-5, pe Laura Pous-Tio (Spania), reeditând practic succesul obţinut în iarnă, la turneul similar de la Cali, în faţa aceleiaşi jucătoare. Acolo a început, de fapt, ascensiunea Irinei Begu, care de luni va deveni, după toate probabilităţile, cea mai bine clasată jucătoare româncă din ierarhia internaţională. Cu siguranţă va intra în premieră în Top 50 WTA.

Trebuie menţionat un lucru incredibil: Irina a jucat din primul tur accidentată la piciorul drept! 90% dintre jucătoare sau jucători ar fi fost acasă de mult, abandonând. Nu şi Irina, care a strâns din dinţi, luptând pentru fiecare punct. Nu a vrut să abandoneze deşi fiecare mişcare a piciorului era un adevărat cuţit înfipt în pulpa piciorului. Cred că orice alt comentariu este de prisos…

AICI VEDEŢI O FOTOGALERIE DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE DIN PROBA DE DUBLU

CITEȘTE ȘI:  US Open 2011: Melanie Oudin şi Jack Sock au câştigat titlul la dublu mixt

Leave a Reply

Top