SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 8 iulie 2011: Novak Djokovic va juca azi cu un suedez care l-a învins când avea 12 ani!

POZA ZILEI, 8 iulie 2011: Novak Djokovic va juca azi cu un suedez care l-a învins când avea 12 ani!

Novak Djokovic cu Ervin Eleksovic

Novak Djokovic a revenit în echipa de Cupa Davis a Serbiei pentru meciul – uşor – din Suedia, din sferturile de finală. Uşor pentru că liderul suedezilor, Robin Soderling, este accidentat, şi, astfel, nordicii au fost nevoiţi să improvizeze o echipă cu necunoscuţi. Astfel, primul adersar al liderului mondial va fi, astăzi, Ervin Eleskovic, numărul 355 mondial! Care, însăm, oricât vi s-ar părea de surprinzător, l-a învins o dată pe Nole! Numai că la 12 ani, la un turneu de copii!

Tot legat de echipa de Cupa davis a Serbiei, Janko Tipsarevic a anunţat ieri pe Twitter că dacă vor câştiga titlul nu se vor mai rade toţi în cap ci vor face ceva mai trăznit: vor sări, toţi, cu paraşutele, din avion! Abia aştept!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close