SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > ŞOC: Caroline Wozniacki, îndrăgostită de un jucător de golf: Rory McIlroy!

ŞOC: Caroline Wozniacki, îndrăgostită de un jucător de golf: Rory McIlroy!

Caroline Wozniacki şi Rory McIlroy la masa in Londra

Şoc în lumea tenisului. Culmea, provocat de daneza Caroline Wozniacki! Nu, evident, nu a câştigat un titlu de Grand Slam… Mai rău! Fata lui tata Piotr este ÎNDRĂGOSTITĂ. Şi nu de Verdasco! Ci de un jucător de golf. Foarte în vogă, e adevărat: Rory McIlroy!

Şi dacă nu mă credeţi, aşa cum cred că se întâmplă în cazul de faţă, mai jos aveţi dovada supremă: s-au sărutat pe stradă! Totul s-a întâmplat la Londra, unde McIlroy locuieşte, iar Wozniacki îşi îndeplinea nişte obligaţii contractuale faţă de Adidas şi casa de modă Stella McCartney.

Caroline Wozniacki si Rory McIlroy se sărută în stradă

Cei doi, evident, nu au comentat. Dar cert e că totul a început acum câteva săptămâni pe Twitter. El a câştigat, parcă, un Masters de golf, după care s-a produs declicul. A fost şi uşor. Căci ea era liberă – legătura cu Verdasco era doar la nivel de zvonuri neconfirmate oficial – iar el tocmai se despărţise de iubită.

2 thoughts on “ŞOC: Caroline Wozniacki, îndrăgostită de un jucător de golf: Rory McIlroy!

  1. Foarte tare !! Cred ca din poza se intelege un pic mai mult .. eu nu cred ca s-au pupat :)) Acum sa vedem ce impact o sa aibe in jocul Carolinei, bun sau rau

    1. Si eu astept cu curiozitate sa vad ce se va intampla cu jocul ei. Teoretic ar trebui sa ii mearga totul bine, daca n-o pica in melancolie blegoasa…
      Totul e sa nu il bata Piotr cu crosa de golf in cap pe Rory :))

Leave a Reply

Top