SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Caroline Wozniacki nu mai este antrenată de tatăl său!

Caroline Wozniacki nu mai este antrenată de tatăl său!

Caroline Wozniacki si tatăl ei, Piotr

Liderul clasamentului mondial feminin, Caroline Wozniacki, a decis să facă o schimbare majoră în carieră: s-a despărţit de antrenorul său, Piotr Wozniacki, care va rămâne în viaţa ei doar în rolul de tată. Conform celor de la “Ekstra Bladet”, Caroline şi Piotr au decis să nu mai continue împreună încă de la Wimbledon, după înfrângerea suferită de daneză în faţa cehoaicei Dominika Cibulkova. Cele mai mari şanse pentru a deveni antrenorul lui Caroline le are Michael Mortensen, cel care o antrenează acum pe chinezoaica Li Na.

Deşi au decis încă de la Wimbledon să nu mai continue relaţia jucătoare-antrenor, Piotr a continuat să-şi însoţească fiica şi în turneele din America de Nord deoarece nu avea cine să o facă… Astfel, el a putut fi văzut dându-i indicaţii fiicei, uneori pe un ton extrem de ridicat, în timpul meciurilor – puţine, e adevărat – pe care aceasta le-a disputat la Toronto şi Cincinnati. Puţine deoarece “Sunshine”, cum e alintată în circuit jucătoarea, a pierdut de la primele meciuri şi în Canada (a învins-o Roberta Vinci) şi în SUA (a eliminat-o necunoscuta americancă Christina McHale). De altfel, această din urmă înfrângere l-a înfuriat foarte tare pe Piotr, care a urlat efectiv la fata lui în timpul unui pauze.

CAROLINE NU ARE DOAR MOTIVE DE TRISTEŢE. VEDEŢI AICI DE CINE E ÎNDRĂGOSTITĂ

În paralel cu tatăl ei, Caroline a lucrat şi cu celebrul Sven Groenfeld, care reprezintă echipa Adidas, din care face parte şi Sorana Cîrstea, care este, de altfel, una dintre cele mai bune prietene ale danezei.

Piotr Wozniacki, care este un fost fotbalist profesionist, spune că şi-a încurajat chiar fata să facă acest pas. Sincer, eu nu cred 😀 .

Caroline a fost criticată de specialişti că joacă mult prea defensiv şi că, prin acest stil de joc, nu va reuşi decât printr-o întâmplare să câştige un titlu de Grand Slam. “Auzim de dimineaţă până seara cum a trebui să joace Caroline“, a declarat
Piotr pentru “Ekstra Bladet”. “Aşa că acum trebuie să încercăm altceva. Intenţia noastră era ca ea să devină o jucătoare mai agresivă. Dar, după cum vedeţi, ea nici nu mai poate câştiga meciuri acum, deoarece nu mai ştie cum trebuie să joace. Oricum, sunt tatăl ei, deci o voi susţine mereu, necondiţionat“, a încheiat Piotr.

Săptămâna viitoare, ultima înaintea US Open, Caroline Wozniacki va participa la turneul de la New Haven.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close