SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Fază de cascadorii râsului: Bojana Jovanovski a încurcat oraşele în SUA şi a ajuns la 1.500 de km depărtare!

Fază de cascadorii râsului: Bojana Jovanovski a încurcat oraşele în SUA şi a ajuns la 1.500 de km depărtare!

Bojana Jovanovski

Fază de cascadorii râsului în tenisul feminin! Sârboaica Bojana Jovanovski s-a rătăcit, la propriu, în SUA! Ea trebuia să ajungă la Carlsbad din California, numai că a luat avionul spre localitatea cu acelaşi nume situată în mijlocul deşertului, în New Mexico! Distanţa e de doar 1.500 kilometri!

AICI VEDEŢI FOTOGRAFII CU BOJANA JOVANOVSKI DINTR-UN PICTORIAL FĂCUT ÎN SERBIA

În vârstă de 19 ani şi numărul 53 mondial, Jovanovski, una dintre cele mai de perspectivă jucătoare din tenisul mondial, plecase de la Washington, unde jucase la un turneu WTA şi trebuia să ajugă în California, pentru  participa în această săptămână la turneul de la Carlsbad. Pentru asta a luat avionul până în Dallas, apoi a schimbat spre Albuquerqe, iar de acolo a zburat spre Carlsbad. Numai că în mijlocul deşertului!

După aterizare, a aşteptat 15 minute în aeroportul pustiu şi, văzând că nu vine nimeni să o ia, a sunat la organizatori. “Mi-au spus că sunt în aeroport şi mă caută“, a povestit, amuzată, Jovanovski. “Unde sunteţi, că eu sunt singură în tot aeroportul ?“, le-am replicat. După care m-au întrebat: “Eşti în Carlsbad California sau în New Mexico?”.

Jovanovski a petrecut noaptea în New Mexico, după care a plecat cu primul avion spre California. A juns la arenă cu 30 de minute înainte de începerea meciului din primul tur, contra favoritei 9, italianca Roberta Vinci. Pe care, evident, l-a pierdut, dar la mare luptă: 3-6, 6-4, 6-1.

CITEȘTE ȘI:  Florin Mergea și Oliver Marach sunt în finală la Vina del Mar după o victorie excepțională la Vina del Mar

Leave a Reply

Top