SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > FOTO-EXCLUSIV: Irina Begu şi Sorana Cîrstea, blocate în Dallas de uragan!

FOTO-EXCLUSIV: Irina Begu şi Sorana Cîrstea, blocate în Dallas de uragan!

Irina Begu, Marius Comănescu şi Sorana Cîrstea sunt izolaţi la Dallas

Calificarea in fazele superioare ale turneului de la Dallas le-a adus numai belele jucătoarelor, care s-au văzut blocate în oraşul texan de uraganul Irene! Altfel spus, ele nu pot pleca, cel puţin până la începutul săptămânii viitoare, spre New York, locul unde luni vor începe jocurile de pe tabloul principal al US Open! Printre cele blocate la Dallas din cauza ţinerii la sol a avioanelor se numără şi româncele Sorana Cîrstea – finalistă la dublu – şi Irina Begu, care a jucat semifinalele atât la simplu cât şi la dublu. Alături de Irina Begu se află şi antrenorul acesteia, Marius Comănescu.

Mai mult, ca şi cum ratarea startului turneului american nu fi fost de ajuns – cu siguranţă meciurilor lor din primul tur vor fi amânate cu o zi sau două de organizatori, dar oricum va interveni oboseala – Sorana şi Sabine Lisicki, care e şi ea blocată în Dallas, căci va trebui să joace finala, vor rata şi show-ul organizat cu prilejul anunţării câştigătoarei concursului Xperia HotShots, azi, la New York! Cum amândouă se numără printre jucătoarele cu mari şanse la cucerirea cecului de 100.000 de dolari, nu m-ar mira dacă şi acest show va fi amânat! Fotografia de mai sus, postată de Sabine Lisicki pe Twitter, e sugestivă pentru starea care domneşte în rândul participantelor.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close