SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Horia Tecau a urcat pe locul 11 la dublu. Victor Hănescu a căzut pe 72 la simplu

Horia Tecau a urcat pe locul 11 la dublu. Victor Hănescu a căzut pe 72 la simplu

Victor Hănescu şi Horia Tecău

Horia Tecău a urcat un loc în clasamentul mondial de dublu. Eliminat în turul secund al turneului de la Cincinnati, Tecău a reuşit totuşi să urce un loc în ierarhie, până pe 11. Săptămâna aceasta, el va juca la Winston Salem, dar nu alături de Robert Lindstedt, ci de cehul Lukas Dlouhy.

Tot în clasamentul mondial de dublu, mai avem un jucător în Top 100. Este vorba de Victor Hănescu, care staţionează pe locul 93. Următorul român în ierarhia mondială, Adrian Ungur, a făcut un salt de 144 de locuri faţă de săptămâna precedentă, dar tot e la o distanţă imensă de cei doi. El ocupă acum poziţia 462 în lume.

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA TUTUROR JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE DUBLU LA 22 AUGUST 2011

AICI VEDEŢI CLASAMENTUL PRIMILOR 100 DE JUCĂTORI DE DUBLU DIN LUME LA 22 AUGUST 2011

În clasamentul mondial de simplu, Victor Hănescu rămâne cel mai bine clasat român. El ocupă acum locul 72 – în cădere două poziţii. Demnă de remarcat este ervenirea în Top 200 a lui Victor Crivoi. El a urcat 11 locuri şi este acum pe 193 în lume. Adrian Ungur se află între cei doi, pe 175 – în urcare un loc.

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA TUTUROR JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE SIMPLU DIN 22 AUGUST 2011

AICI VEDEŢI CLASAMENTUL PRIMILOR 100 DE JUCĂTORI DE SIMPLU DIN LUME LA 22 AUGUST 2011

CITEȘTE ȘI:  Florin Mergea a fost eliminat în semifinalele de dublu de la Kuala Lumpur

Leave a Reply

Top