SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Horia Tecău va urca pe locul 9 în lume prin calificarea în semifinale la Washington! Hănescu, eliminat la Kitzuehel.

Horia Tecău va urca pe locul 9 în lume prin calificarea în semifinale la Washington! Hănescu, eliminat la Kitzuehel.

Horia Tecău

Calificare istorică pentru Horia Tecău în semifinalele turneului de la Washington. Nu pentru că a ajuns în această fază a unui turneu – a mai făcut-o de multe ori în carieră – ci pentru că punctele acumulate până acum, 180, îi asigură ocuparea, de luni, a locului 9 în clasamentul mondial de dublu! Acum, Horia ocupă locul 11 în lume. Tecău este primul jucător român din tenisul masculin care va intra în Top 10 mondial la simplu sau la dublu de la Ilie Năstase încoace. AICI VEDEŢI CLASAMENTUL MONDIAL DE DUBLU LA ACEASTĂ ORĂ.

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au ajuns în semifinalele turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 1,166 milioane de dolari. Cei doi au o şansă mare a de ajunge în finală, urmând să joace azi cu perechea Tommy Haas/ Radek Stepanek. În sferturi, Tecău şi Lindstedt, care nu au mai ajuns împreună atât de departe la un turneu ATP 500, au învins cu scorul de 6-4, 6-4 cuplul Mark Knowles (Bahamas)/ Xavier Malisse (Belgia). În cealaltă semifinală se întâlnesc perechile Llodra/ Zimonjic – Melo/ Soares. Un ultim amănunt: Lindstedt este deja deblu campion la Washington, în 2009 şi 2010.

la Kitzbuehel, Victor Hănescu şi germanul Frank Moser au fost eliminaţi în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-4, de favoriţii 4, Bracciali/ Gonzalez.

CITEȘTE ȘI:  Alexandra Dulgheru, eliminată la Barcelona de a 245-a jucătoare din lume!

Leave a Reply

Top