SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Novak Djokovic, la a doua înfrângere a anului! S-a retras în finala de la Cincinnati cu Murray!

Novak Djokovic, la a doua înfrângere a anului! S-a retras în finala de la Cincinnati cu Murray!

Novak Djokovic imediat după retragerea de la Cincinnati

Novak Djokovic a suferit a doua înfrângere a acestui an. El s-a retras la scorul de 4-6, 0-3 în finala turneului Masters de la Cincinnati, disputată în compania bunului său prieten, Andy Murray. Scoţianul  a repetat astfel succesul din finala aceluiaşi turneu din 2008. Atunci, el îl învinsese pe Djokovic cu 7-6, 7-6!

Djokovic – foarte obosit, dacă judecăm că în două săptămâni a jucat 10 meciuri, el câştigând, duminica trecută, titlul la Toronto – a acuzat dureri la umărul drept. De altfel, după încheierea primului set, a chemat medicul. Durerile au devenit, se pare, insuportabile, şi astfel în setul doi, după doar trei game-uri, s-a retras de pe teren. Astfel, a ajuns anul acesta la un palmares de 57 de victorii şi doar două înfrângeri. El a ratat egalarea performanţei din 2006 a lui Roger Federer,  cu 10 titluri cucerite în timpul unui sezon.

La rândul său, Andy Murray a obţinut al cincilea titlu de Masters consecutiv şi al 7-lea în total. Cu 7 victorii din 8 finale de Masters disputate, el ocupă locul 6 în clasamentul all-time, la egalitate cu americanul Michael Chang. Pentru scoţian, acesta este al 18-lea titlu al carierei.

Leave a Reply

Top