SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Cupa Davis: România a retrogradat din Grupa Mondială

Cupa Davis: România a retrogradat din Grupa Mondială

Marius Copil şi Horia Tecau (foto: Adevarul)

România a retrogradat, aşa cum era de aşteptat, din Grupa Mondială a Cupei Davis, fiind învinsă acasă, la Bucureşti, de Cehia. Adversarii noştri conduc deja cu 3-0, astfel că meciurile de mâine se vor disputa doar pentru statistică.

AICI VEDEŢI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL DE DUBLU

În meciul de dublu, disputat azi, perechea Horia Tecău şi Marius Copil a fost învinsă cu scorul de 3-6,6-3, 6-0, 6-2 de cuplul Tomas Berdych/Radek Stepanek. Berdych a jucat şi azi, deşi ieri acuza crampe, iar asta înseamnă să fii un mare jucător şi, nu în ultimul rând, un mare patriot.

Astfel, anul viitor, vom evolua în Grupa Euro-Africană de unde, dacă avem puţină baftă, anul viitor pe vremea aceasta vom putea disputa un nou baraj de promovare în Grupa Mondială. Poate atunci Hanescu nu va mai fi obosit, poate până atunci Adrian Ungur va reuşi să intre în Top 100. Un lucru e sigur: în septembrie anul viitor partida, dacă ca va fi acasă şi dacă noi vom fi calificaţi, se va disputa la Arenele BNR. Căci turneul BRD Nastase Tiriac Trophy – în continuare mi se pare un nume de toată jena pentru un turneu – se va fi disputat deja în luna aprilie.

Leave a Reply

Top