SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Novak Djokovic se însoară în octombrie. Murray îi va fi cavaler de onoare!

Novak Djokovic se însoară în octombrie. Murray îi va fi cavaler de onoare!

Novak Djokovic şi Jelena Ristic

Presa sârbă şi scoţiană afirmă că Novak Djokovic şi cea care îi este alături de aproape 5 ani, Jelena Ristic, se vor căsători în luna octombrie, în Kosovo. Iar cavalerul de onoare al lui Nole va fi Andy Murray.

Jelena şi Novak trăiesc împreună la Monaco şi foarte rar merg împreună la turneee. Frumoasa blondă încearcă să-şi termine studiile în afaceri şi, doar când timpul îi permite, îşi însoţeşte iubitul la turnee. Aşa cum se întâmplă şi acum, la US Open, unde este prezentă în loja lui la fiecare meci.

În ceea ce priveşte desemnarea scoţianului drept cavaler de onoare, acest lucru nu trebuie să surprindă. Cei doi au crescut practic împreună, de la 12 ani antrenându-se împreună sau fiind rivali în diverse turnee. Ca un amănunt de culoare, primul meci direct disputat între ei, pe la 12 ani, s-a încheiat cu victoria clară a lui Murray. Iar ultimul, disputat în finală la Cincinnati, în urmă cu două săptămâni, tot cu victoria lui Andy.

Totuşi, sârbul a recunoscut la începutul acestui an că le este greu să îşi păstreze prietenia din cauza rivalităţii, dar că totuşi au rămas apropiaţi. “Adevărul e că niciunul din noi nu poate fi bun prieten cu celălalt în timp ce luptăm pentru istorie. Sperăm însă ca după ce ne retragem, după ce vom termina cu meciurile dintre noi, să putem să mergem împreună cu familiile ca doi buni prieteni şi să ne amintim de toate cele prin care am trecut”, a declarat Djokovic, care l-a învins anul acesta pe Murray în finală la Australian Open, dar şi într-o semifinală dramatică la Roma.

Luna octombrie e una perfectă pentru nunţile campionilor din tenis. Căci singura competiţie importantă, Mastersul de la Shanghai, se desfăţoară în perioada 9-16 octombrie. Iar apoi, până pe 7 noiembrie, când începe ultimul Masters al anului, cel de la Paris, numele mari din tenisul masculin au pauză, deoarece în program nu sunt decât turnee ATP 250, la care de regulă nu participă.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close