SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Serena Williams s-a certat cu arbitrul la finala US Open

VIDEO: Serena Williams s-a certat cu arbitrul la finala US Open

Serena Williams se ceartă cu arbitrul de scaun al finalei

Americanca Serena Williams a pierdut finala de la US Open cu Samantha Stosur, dar va rămâne în istoria meciului nu atât prin jocul slab prestat cât pentru cearta pe care a avut-o cu arbitrul meciului, Eva Asderaki.

În primul game al setului al doilea, la o minge de break în favoarea lui Stosur, Williams a strigat: “Come on” chiar înainte ca australianca lovească mingea. Arbitrul a aplicat regulamentul şi i-a acordat punctul lui Stosur. La primul punct al game-ului următor, câştigat de Serena Williams, jucătoarea americană s-a întors către arbitru şi i-a spus: “Nu sunteţi dumneavoastră cea care m-aţi …. ultima dată?”. Williams a primit un avertisment pentru limbaj necorespunzător, dar americanca nu s-a liniştit şi a continuat să i se adreseze arbitrului.

“A fost totul foarte intens, iar eu am fost la fel. Am încercat să dau sută la sută, am încercat să înving o superjucătoare, care a evoluat foarte bine. Nu îmi amintesc la ce m-am referit când m-am adresat arbitrului. Nu-mi amintesc nici ce am spus. Era totul atât de intens. Voi vedea ce s-a întâmlat pe You Tube”, a spus Williams râzând.

Leave a Reply

Top