SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Jucătoarele de la Turneul Campioanelor, superbe la tragerea la sorţi!

FOTO: Jucătoarele de la Turneul Campioanelor, superbe la tragerea la sorţi!

Stosur, Kvitova, Wozniacki, Sarapova, Li Na, Zvonareva si Radwanska (de la stanga la dreapta) la fotografia de grup. Foto: WTA

Tragerea la sorţi a grupelor Turneului Campioanelor care va începe marţi la Istanbul, a prilejuit o apariţie strălucitoare a jucătoarelor în rochii superbe, de seară. Fără Victoria Azarenka, aflată în drum spre aeroportul din Luxembourg la ora tragerii la sorţi, celelalte 7 tenismene din Turcia au aflat, su sufletul la gură, ce au decis sorţii.

FOTO: IATĂ ÎN CE AU FOST ÎMBRĂCATE JUCĂTOARELE ANUL TRECUT LA TURNEUL JUCĂTOARELOR

Astfel, în Grupa roşie vor juca Caroline Wozniacki, Petra Kvitova, Vera Zvonareva şi Agnieszka Radwanska, iar în Grupa albă: Maria Şarapova, Victoria Azarenka, Li Na şi Samantha Stosur! Până la începerea partidelor – primul meci va avea loc marţi, la ora 17.00 – cred că sunteţi de acord cu mine că cele 7 fete din imagine oferă una dintre cele mai frumoase imagini de acest gen din istorie. Ţinutele mi se par foarte bine alese – deşi am citit deja pe net comentarii răutacioase la adresa uneia sau a alteia – şi combinaţia generală dă foarte bine în cadru.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Jelena Jankovic s-a relaxat la teatru în Belgrad înaintea reluării antrenamentelor

One thought on “FOTO: Jucătoarele de la Turneul Campioanelor, superbe la tragerea la sorţi!

Leave a Reply

Top