SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău a urcat pe locul 10 în lume la dublu. Florin Mergea şi Victor Anagnastopol au intrat în Top 400!

Horia Tecău a urcat pe locul 10 în lume la dublu. Florin Mergea şi Victor Anagnastopol au intrat în Top 400!

Horia Tecau

Săptămână bună pentru jucătorii români de dublu. Horia Tecău, eliminat în sferturile de finală la Shanghai, a urcat un loc în ierarhia mondială, ajungând acum pe locul 10 în lume.

Al doilea jucător român al momentului în clasamentul mondial de dublu este Victor Hănescu, pe care succesul din februarie, de la Acapulco, În turneul ATP 500 îl menţine în jurul Top 100, mai precis pe 105.

Salturi impresionante au făcut Victor Anagnastopol şi Florin Mergea, cuplul care de două săptămâni câştigă titluri pe bandă rulantă în Croaţia. Cei doi au intrat pentru prima dată de când evoluează în această formulă în Top 400 ATP. Anagnastopol e al treilea român din ierarhie, ocupând locul 372 – în urcare 39 de poziţii. Mergea a sărit 51 de locuri şi ocupă acum locul 394!

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA TUTUROR JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN IERARHIA MONDIALĂ DE DUBLU

La simplu, cel mai bine clasat jucător român rămâne, evident, Victor Hănescu. Acesta ocupă locul 81 -în cădere o poziţie faţă de săptămâna trecută. El este urmat de Adrian Ungur, care staţionează pe 113, Marius Copil, care a căzut un loc, până pe 219, şi de Victor Crivoi, care a picat tot o poziţie, până pe 220.

AICI VEDEŢI POZIŢIONAREA TUTUROR JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE SIMPLU

Leave a Reply

Top