SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Sorana Cîrstea a urcat pe locul 67 în lume! Avem 10 jucătoare între primele 200!

Sorana Cîrstea a urcat pe locul 67 în lume! Avem 10 jucătoare între primele 200!

Sorana Cirstea

Sfertul de finală jucat la Linz i-a adus Soranei Cîrstea revenirea în Top 70 WTA după o absenţă de doi ani. Ea a devenit a patra româncă a momentului, depăşind-o pe Alexandra Dulgheru.

Cea mai bine clasată jucătoare din ţara noastră rămâne Monica Niculescu, care staţionează pe locul 34. Ea este urmată de Irina Begu, care ocupă, ca şi săptămâna trecută, locul 39 în lume. Simona Halep nu a mai jucat de câteva săptămâni iar asta a costat-o, căci a căzut 10 locuri, până pe 56 în lume. Sorana Cîrstea este, aşa cum spuneam, a patra româncă din clasamentul mondial. Ea a urcat 11 locuri, ocupând acum locul 67. Alexandra Dulgheru, cea care a condus topul româncelor până acum câteva luni, staţionează pe locul 71.

Între locurile 100 şi 200 avem din nou 5 românce. Cea mai bine clasată dintre acestea este Alexandra Cadanţu, care a căzut o poziţie, până pe 104, dar care azi atacă tabloul principal de la Luxembourg. Ea este urmată de Edina Gallovits Hall, care staţionează pe 123, Mihaela Buzărnescu, care a urcat 5 locuri până pe cea mai bună poziţie a carierei – 154 – , de Elena Bogdan, care a sărit 19 locuri, până pe 188 şi de Mădălina Gojnea, care a urcat un loc, până pe 189.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close