SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Anagnastopol şi Florin Mergea au avansat 21, respectiv 27 de locuri în clasamentul de dublu!

Victor Anagnastopol şi Florin Mergea au avansat 21, respectiv 27 de locuri în clasamentul de dublu!

Florin Mergea şi Victor Anagnastopol

Victor Anagnastopol şi Florin Mergea, componenţii celui mai de succes cuplu românesc 100% din tenisul masculin al ultimilor ani, continuă ascensiunea în clsamentul mondial al specialităţii.

Finala disputată la Dubrovnik (15.000 de dolari) – a patra consecutivă jucată în Croaţia în ultima lună – le-a adus un nou salt semnificativ. Anagnastopol a urcat 21 de locuri şi este acum pe 314, în timp ce Mergea a sărit 27 de poziţii şi a ajuns acum pe 325. Pentru a vă da seama de performanţa lui, trebuie spus că fostul lider mondial al jumiorilor a disputat doar 10 turnee din momentul în care a decis să revină pe teren.

Topul românesc la dublu e dominat, evident, de Horia Tecău, care se menţine pe locul 10 şi care are o săptămână foarte importantă la Valencia, acolo unde şi-ar putea asigura matematic calificarea la Turneul Campionilor împreună cu suedezul Robert Lindstedt. Al doilea român din top e Victor Hănescu, care a urcat un loc, până pe 107.

AICI PUTEŢI VEDEA POZIŢIONAREA TUTUROR JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE DUBLU LA 31 OCTOMBRIE 2011

La simplu, Victor Hănescu a rămas cel mai bine clasat jucător român. El a picat 5 locuri şi a ajuns pe locul 85. Este urmat de Adrian Ungur, care a urcat o poziţie, pe 114, de Marius Copil, care a căzut 5 locuri, pe 215,  şi de Victor Crivoi, care staţionează pe 247.

AICI PUTEŢI VEDEA POZIŢIOAREA TUTUROR JUCĂTORILOR ROMÂNI ÎN CLASAMENTUL MONDIAL DE SIMPLU LA 31 OCTOMBRIE 2011

CITEȘTE ȘI:  CUPA DAVIS, EXCLUSIV - Andrei Dăescu: Toată viaţa m-am pregătit pentru meciuri ca acestea

Leave a Reply

Top