SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Novak Djokovic filmează pentru “The Expendables 2”, filmul lui Stallone!

Novak Djokovic filmează pentru “The Expendables 2”, filmul lui Stallone!

Novak Djokovic

Liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic, se află în aceste zile în Bulgaria. Nu merge la “all inclusive” şi nici nu e invitat la vreo emisiune în ţara de la sud de Dunăre! El îşi pregăteşte debutul în cinematografie! Mai precis, filmează pentru “The Expendables 2”, filmul regizat de Silvester Stallone, şi în care îi va avea colegi pe platou pe Bruce Willis, Silvester Stallone şi Arnold Schwarzeneger!

Din ce a răsuflat, sârbul va avea un rol mic în care se va interpreta chiar pe el. Acum, alături de el filmează Jason Statham şi Dolph Lundgren. La ce a demonstrat pe scenă la Monte Carlo nu mă îndoiesc că are şi talent.

3 thoughts on “Novak Djokovic filmează pentru “The Expendables 2”, filmul lui Stallone!

  1. talent are cu carul problema care se pune e urmatoarea: daca abandoneaza filmarile in momentul in care o sa vada ca e cam greu sa aiba asa actori importanti langa el!?
    ei, ce zici?
    dupa cum l-am vazut anul asta ii cam sta in fire sa dea bir cu fugitii cand e mai greu!

    1. Am citit azi pe facebook-ul lui ca a si terminat filmarile. A spus ca a fost in Bulgaria pentru mai putin de filmari… inseamna ca e un rol episodic de-a derptul. Nici nu stiu daca s-a intalnit cu actorii adevarati pe platouri pe acolo. nu garantez, asa cum ziceai si tu, ca va trece in tabara artistica dupa abandonarea activitatii, caci e stresant si obositor – cel putin asa pare din afara…

Leave a Reply

Top