SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 10 octombrie 2011: Novak Djokovic s-a îmbogăţit cu 1,6 milioane de dolari dintr-un meci

POZA ZILEI, 10 octombrie 2011: Novak Djokovic s-a îmbogăţit cu 1,6 milioane de dolari dintr-un meci

Novak Djokovic

Liderul clasamentului mondial, sârbul Novak Djokovic, s-a îmbogăţit cu 1,6 milioane de dolari dintr-un singur meci disputat în sala de la Paris Bercy. El l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3 pe croatul Ivan Dodig şi s-a calificat în turul al treilea al ultimului Masters al anului, deşi accidentat, el s-a prezentat la acest concurs, atât pentru că îi place să joace în capitala Franţei, cât şi pentru că, altfel, pierdea o sumă impresionantă de bani: 1,6 milioane de dolari.

Conform regulamentului, cel care termină anul pe primul loc în clasamentul mondial, primeşte o bonificaţie de două milioane de dolari dacă a jucat la 8 din cele 9 turnee Masters din acel an. Dacă lipseşte la două – cum e cazul lui Nole, care a absentat laMonte Carlo şi  Shanghai din cauza acidentării – suma se reduce la 1,6 milioane de dolari. Dacă lipseşte la trei turnee Masters, suma se reduce de tot, adică nu mai există nici un fel de bonificaţie. Azi, Nole joacă împotriva lui Troiki şi tot mai multe voci cred că va pierde pentru a nu-şi risca sănătatea în perspectiva Turneului Campionilor.

4 thoughts on “POZA ZILEI, 10 octombrie 2011: Novak Djokovic s-a îmbogăţit cu 1,6 milioane de dolari dintr-un meci

  1. Pai nu inteleg….Djokovic a lipsit si la masterul de la Shanghai si la cel de la Montecarlo, deci la 2 masters-uri…Ma insel cumva???

    1. Nu, eu am fost cel care s-a inselat. Multumesc mult de tot pentru ca mi-ati atras atentia. Am modificat si in text. Eu am fost prea grabit cand am aflat de asta si am dat cu bata in balta. Multumesc mult pentru corectie

  2. No problem ! 🙂 Oricum, felicitari pentru site! Doartenis, chiar e o idee grozava pentru noi, iubitorii acestui sport. Multumim si va urmarim cu drag!

Leave a Reply

Top