SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Turneul Campionilor: Horia Tecău şi Robert Lindstedt, învinşi cu 2-0 şi eliminaţi la Londra

Turneul Campionilor: Horia Tecău şi Robert Lindstedt, învinşi cu 2-0 şi eliminaţi la Londra

Horia Tecau si Robert Lindstedt la Turneul Campionilor

Horia Tecău şi Robert Lindstedt au fost învinşi în etapa a treia a grupei Turneului Campionilor şi nu mai au nici o şansă de calificare în semifinale, indifererent de rezultatul meciului de diseară. Horia şi Robert au fost învinşi cu scorul de 6-3, 6-4 de cuplul austriaco-german Jurgen Melzer/ Philipp Petzchner, la capătul unui meci care a durat 68 de minute.

În precedentele două meciuri Tecău şi Lindstedt câştigaseră cu 7-6, 6-1 meciul cu Paes/ Bhupathi şi pierduseră cu 6-1, 6-3 partida cu liderii mondiali, fraţii Bryan. Aşadar, aici se încheie avenura lui Horia Tecău la Turneul Campionilor, o aventură începută extraordinar şi încheiată ceva mai rău, dar o experienţă care cu siguranţă îl va ajuta pe tenismenul nostru să obţină rezultate şi mai bune anul viitor.

Nu ştiu cum vă simţiţi voi, dar eu sunt mândru de ce a reuşit să facă Horia în acest an şi de faptul că, prin el, întreaga Românie a fost la competiţia celor mai buni dintre cei buni.

Leave a Reply

Top