SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Turneul Campionilor: Horia Tecău şi Robert Lindstedt joacă azi cu fraţii Bryan. Iată programul zilei!

Turneul Campionilor: Horia Tecău şi Robert Lindstedt joacă azi cu fraţii Bryan. Iată programul zilei!

Robert Lindstedt si Horia Tecau

Horia Tecău şi Robert Lindstedt joacă azi un meci care ar putea reprezenta pentru ei deplina consacrare: calificarea în semifinalele Turneului Campionilor. În continuare puteţi vedea programul zilei de azi şi câteva date statistice despre partide. Toate meciurile vior putea fi urmărite pe Digisport 2.

Ora 14.15: Bhupathi/ Paes – Melzer/ Petzschner

Învinse în primul tur, ambele perechi mai păstrează de doi bani speranţă la calificarea în semifinale. Dacă se vor impune indienii, atunci Tecău şi Lindstedt vor fi avantajaţi, căci o victorie cu orice scor a cuplului româno-suedez în faţa fraţilor Bryan ar fi echivalentă cu calificarea. Până atunci, trebuie spus că aceasta este prima întâlnire între perechile de mai sus.

Ora 16.00: Tipsarevic – Berdych

Intrat pe tablou din cauza retragerii lui Murray, sârbul Janko Tipsarevic se află la prima apariţie la Turneul Campionilor, aceasta fiind încununarea unui an de excepţie pentru el. Surprinzător, Tipsarevic conduce în întâlnirile directe cu 4-1.

Ora 20.15: Bryan/ Bryan – Lindstedt/ Tecău

Meciul care va stabili prima calificată în semifinale. Fraţii Bryan au ascendentul moral al victoriei din meciul direct, când s-au impus în finala de la Wimbledon  6-3, 6-4, 7-6. Tecau si Lindstedt au ascendentul moral al unui debut fulminant la actuala editie de la Turneul Campionilor, cand i-au învins cu 7-6, 6-1 pe lengendarii Paes sau Bhupathi.

Ora 22.00: Djokovic – Ferrer

După ce a salvat o minge de meci cu Berdych, liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic, este la doar o victorie distanţă de calificarea în semifinalele Turneului Campionilor. Sârbul are 5-1 în confruntările directe cu spanolul pe hard, în timp ce Ferrer conduce cu 3-1 în meciurile disputate pe zgură. Indiferent de rezultat, ambii jucători au şanse de a se califica în semifinale în ultima etapă.

Leave a Reply

Top