SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Monica Niculescu este campioană a Franţei cu TCM Denain!

EXCLUSIV: Monica Niculescu este campioană a Franţei cu TCM Denain!

Monica Niculescu alături de coechipierele sale după cucerirea titlului Franţei cu Denain

Monica Niculescu a avut un week-end perfect. Ea a jucat in acest final de săptămână în campionatul Franţei pe echipe, acolo unde a reprezentat formaţia TCM Denain. Cu care a câştigat, ieri  titlul de campioană a Franţei! În finală, echipa lui Moni a învins cu scorul de 4-2 pe Levallois, deţinătoarea titlului, la care a evoluat Alexandra Dulgheru! Clasată pe locul 30 în lume, Monica Niculescu a fost lidera formaţiei, din care au mai făcut parte Alize Cornet, Kirsten Flipkens şi Anais Laurendon.

AICI vedeţi ce a declarat Monica Niculescu, în exclusivitate pentru www.doartenis.ro, despre cucerirea titlului în Franţa, petrecerea de după şi accidentarea de la picior.

În finală, cele două românce s-au întâlnit în meci direct. A câştigat Alexandra Dulgheru cu scorul de 6-3, 6-4 dar, conform site-ului oficial al Federaţiei Franceze, Monica a jucat cu dureri la picior. O veste proastă vine însă şi din partea Alexandrei, care a fost nevoită să abandoneze în setul secund al meciului de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Emanoil Loit. Ea a acuzat dureri la spate.  Vedeţi în continuare alte două fotografii cu Monica şi coechipierele sale.

Monica Niculescu si coechipierele sale, noile campioane ale Frantei
Campioanele Frantei

One thought on “EXCLUSIV: Monica Niculescu este campioană a Franţei cu TCM Denain!

Leave a Reply

Top