SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Aisam-Ul-Haq Qureshi s-a însurat într-o ceremonie de 4 zile!

FOTOGALERIE: Aisam-Ul-Haq Qureshi s-a însurat într-o ceremonie de 4 zile!

Qureshi şi nevasta lui

Cel mai bun tenismen din Pakistan, Aisam-Ul-Haq Qureshi, cel care până în acest an a făcut pereche cu indianul Bopanna, s-a căsătorit în acest week-end. De fapt, se căsătoreşte în continuare, căci petrecerile ţin patru zile şi se încheie duminică seară. Sîmbătă, în ziua a treia, a fost cea mai importantă zi, căci mirii au făcut schimb de jurăminte şi a avut loc şi o petrecere. Azi, duminică, e programată o ultimă petrecere la Model Town Tennis Club, acolo unde Aisam a început tenisul. La fiecare petrecere au fost în jur de 1.200 de oameni!

Evident că de la petreceri nu putea lipsi partenerul său de dublu, Rohan Bopanna, care a fost asaltat de ziarişti, la rîndul lui. El a trăit pe propria piele un moment inedit vineri seara, când maşina i-a fost oprită de poliţe pentru un control de rutină. Recunoscut de poliţişti, el a fost iemdiat invitat la secţie, unde a fost tratat ca un oaspete de seamă, cu biscuiţi şi ceai cu lapte.

Vedeţi în continuare imagini de la evenimentul de sîmbătă, în care toată lumea este îmbrăcată în straie tradiţionale pakistaneze.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close