SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > INEDIT! Americanul Alex Bogomolov jr a devenit rus cu acte în regulă!

INEDIT! Americanul Alex Bogomolov jr a devenit rus cu acte în regulă!

Alex Bogomolov jr este rus cu acte in regula

Mişcare interesantă în tenisul masculin! Americanul Alex Bogomolov jr, al 34-lea jucător al lumii, a devenit rus cu acte în regulă, astfel că acum este cel mai bine clasat jucător rus în activitate! Mişcarea a fost confirmată şi de site-ul ATP, acolo unde la ţara lui Alex este deja trecut Russian Federation, după cum puteţi vedea mai sus.

Tată lui Bogomolov este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Rusia, el antrenându-i, de-a lungul timpului, pe Kafelnikov sau Medvedev. Născut la Moscova, în 1983, Alex Bogomolov jr s-a mutat de mic în SUA şi a primit cetăţenia americană. Numai că nu a avut loc în echipa de Cup Davis a SUA, acolo unde erau un Roddick, Isner sau Fish şi de aceea a decis să revină la ţara mamă.

El îşi va face debutul în noua lui echipă în februarie, când Rusia va juca împotriva Austriei, în primul tur al Grupei Mondiale. Astfel, Alex îşi va putea împlini şi visul de a juca la Olimpiadă, prezenţa într-un meci de Cupa Davis în ultimii doi ani premergători Jocurilor Olimpice fiind o condiţie obligatorie şi eliminatorie de participare la întrecerea olimpică.

Leave a Reply

Top