SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > INEDIT: Carlos Moya şi Rafael Nadal vor juca la dublu la Jocurile Olimpice?

INEDIT: Carlos Moya şi Rafael Nadal vor juca la dublu la Jocurile Olimpice?

Rafael Nadal şi Carlos Moya

Senzaţie în tenis: Carlos Moya a anunţat în urmă cu câteva ore, pe pagina lui de Twitter, că va juca la Jocurile Olimpice de la Londra împreună cu Rafael Nadal! Cei doi s-au antrenat împreună în urmă două zile, şi se pare că atunci au pus la cale colaborarea care va atrage cu siguranţă toate privirile pe iarba de la Wimbledon. Moya joacă acum în circuitul veteranilor ATP şi o face cu un mare succes, terminând anul pe primul loc în clasament.

Când Rafa era copil, visul lui era să ajungă să-şi cunoască idolul, pe Carlos Moya. Cu timpul, cei doi au devenit foarte buni prieteni, vizitându-se ori de câte ori au ocazia. Totuşi, nu e exclus ca anunţul să fie de fapt o glumă… Pentru că azi e Ziua Inocenţilor, varianta spaniolă a lui 1 Aprilie.

4 thoughts on “INEDIT: Carlos Moya şi Rafael Nadal vor juca la dublu la Jocurile Olimpice?

  1. ar fi chiar o rautate sa ii pacalesti asa pe spanioli, ei care ii vad pe amandoi ca pe niste zei, si cred ca ar fi cei mai fericiti sa ii vada impreuna! ar fi ca atunci cand ii spui copilului ca de fapt mos craciun nu exista!

    1. Deocamdata nu am gasit nicaieri ca ar fi o pacaleala. Eu as vrea sa se concretizeze, cred ca perechea lor ar fi unul din punctele de atractie ale turneului olimpic

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close