SUNTETI AICI
ACASA > Stiri > Roger Federer despre pasiuni: e fan AC/DC, îi place cricket-ul şi ţine cu FC Basel

Roger Federer despre pasiuni: e fan AC/DC, îi place cricket-ul şi ţine cu FC Basel

Roger Federer în timpul unuia din zecile de interviuri

Fostul lider mondial al tenisului profesionist, elveţianul Roger Federer, a participat săptămâna trecută la un chat cu fanii pe pagina de Facebook a sponsorului său, Nike. Iată în continuare cele mai interesante răspunsuri date de Federer, legate de pasiunile sale din afara terenului de joc.

Despre muzică

“Am crescut ascultând muzică disco, apoi am trecut la Hard Rock – AC/DC şi Lenny Kravitz.Ascult şi multă muzică pop, iar acum ascult în special albumul prietenului meu, Gavin Rossdal.”

Despre echilibrul dintre carieră şi viaţa de familie

“Cred că mereu am fost priceput în a mă detaşa de tenis când sunt în vacanţă. Cred că acesta e unul din atuurile mele – când ies de pe terenul de tenis şi ajung acasă, mă pot rupe un pic de tenis”.

Despre echipa de fotbal favorită

“Întotdeauna am fost fan al celor de la FC Basel”

Despre idolul său.

“L-am idolatrizat pe Michael Jordan. Acum îl admir pe Valentino Rossi – iubesc tot ceea ce a făcut până acum în sportul pe care-l practică”.

Despre alte sporturi pe care le urmăreşte

“Iubesc cricket-ul. Mama mea este din Africa de Sud, iar unul din antrenorii mei australieni mi-a explicat regulamentul”

Despre echipamentul său Nike

“Îmi schimb echipamentul cam de 10-12 ori pe sezon. Îmi place foarte mult să fiu parte din procesul de design al echipamentelor produse de Nike”

Despre secretul unei cariere lipsite de accidentări

“Secretul meu este simplu: am avut mereu grijă de programul meu. Am echilibrat mereu lucrurile din viaţa mea. Combinaţia ideală este aceea să îmbini munca multă cu odihna pe măsură”.

Despre anul 2011

“Am avut un final de sezon incredibil, câştigând 17 meciuri consecutive. Am avut un sezon foarte bun – desigur, am avut câteva înfrângeri grele, dar am găsit resurse de a reveni şi acum sunt într-o poziţie foarte bună pentru 2012. Sunt foarte bucuros să fiu din nou la antrenament după o vacanţă foarte frumoasă”.

Leave a Reply

Top