SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > VIDEO: Acestea sunt versurile imnului echipei de Cupa Davis a Spaniei!

VIDEO: Acestea sunt versurile imnului echipei de Cupa Davis a Spaniei!

Aţi tot auzit în ultima perioadă, în clipurile care prezentau bucuria spaniolilor de după câştigarea Cupei Davis  (unul îl vedeţi AICI) sau în momentul în care Rafael Nadal era încărcat cu energie pozitivă de coechipieri înaintea meciului cu Del Potro (îl vedeţi AICI), o melodie care îşi schimba versurile doar la refren. Recunosc, până ieri, nu ştiam ce cântec este. Dar am aflat şi vă voi spune şi celor care nu ştiaţi, la fel ca şi mine: acesta este imnul echipei de Cupa Davis a Spaniei!

Un imn care a însoţit toat marile victorii, după cum veţi putea vedea mai jos, şi care are marele avantaj că are refrenul maleabil. Adică în loc de “Sevilla mi corazon” poate fi cântat “rafa mi corazon”, “Espana mi corazon” sau orice alt nume de ţară, oraş sau jucător.

Pentru cei interesaţi, voi posta şi versurile, după care voi posta trei clipuri. Unul cu imnul dedicat finalei din acest an, şi în care veţi vedea fotografii cu dovezi de dragoste ale suporterilor din întreaga lume pentru echipa Spaniei, al doilea cu echipa Spaniei cântând la vestiar în timpul unui meci din 2010 şi al treilea cu întreaga echipă a Spaniei cântându-l după câştigarea celei de-a patra Cupe Davis, în 2009. Mai trebuie spus doar că melodia este interpretată de Alex Ortiz şi se numeşte “Gracias por ser espanol”.

Versurile sunt simple şi sună cam aşa:

Pasan los años pasan los jugadores
Es por un sueño que vamosa luchar
Vale la pena, La Roja es lo más grande
El público que cante, gritando sin parar…

(Refren) Por eso yo, te quiero dar Sevilla mi corazón
Yo te sigo a todas partes, gracias por ser español
En cada punto me dejaré la vida, y cada bola será el último set
Porque La Roja jamás será vencida
Vamos España arriba, dejémonos la piel

(refren)

[youtube W3gNePihAqc]

[youtube bAKaHTPd0vM]

[youtube 64Ypq1hRGPk]

Leave a Reply

Top