SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > VIDEO: Ce a făcut Nadal după câştigarea Cupei Davis? Şi-a îmbrăţişat toată familia!

VIDEO: Ce a făcut Nadal după câştigarea Cupei Davis? Şi-a îmbrăţişat toată familia!

Rafa impreuna cu verii si

Pe măsură ce trec zilele apar noi imagini cu componenţii fotrmaţiei Spanei în ipostaze inedite. Mai jos puteţi vedea imagini care pe mine m-au impresionat, pentru că arată caracterul unui mare jucător, ceea ce pentru mine contează mai mult decât orice performanţe obţinute pe teren.

Ei bine, după cum veţi vedea în aceste imagini, rafa s-a dus spre ljle unde erau membrii familiei sale şi i-a sărutat, pe rând, pe toşi verii şi verişoarele lui. Mai ţineţi minte, cei cu care a fost la Disneyland. Dacă nu mai ţineţi minte, aveţi fotografia de grup AICI. Apoi, i-a luat pe teren şi a făcut poze cu ei. După care s-a dus înapoi la loje şi s-a sărutat cu toţi membrii familiei! Mie, recunosc, mi-a plăcut rău atitudinea lui. De aceea, vă invit să vedeţi imaginile de mai jos.

În ceea ce priveşte melodia care se aude pe fundal, şi care i-a fost cântată şi de coechipieri – cu versuri adaptate – lui Rafa în vestiar înaintea meciului cu Del Potro (vedeţi AICI imaginile memorabile) veţi afla amănunte în scurt timp, tot pe Doartenis.ro .

[youtube Y3vgZTYaJ5M]

One thought on “VIDEO: Ce a făcut Nadal după câştigarea Cupei Davis? Şi-a îmbrăţişat toată familia!

Leave a Reply

Top