SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru în finala calificărilor la Sydney. Victor Hănescu a fost eliminat în turul doi

Alexandra Dulgheru în finala calificărilor la Sydney. Victor Hănescu a fost eliminat în turul doi

Alexandra Dulgheru

Una caldă şi una rece la Sydney pentru români. Alexandra Dulgheru a ajuns în finala calificărilor pentru tabloul principal, în timp ce Victor Hănescu a fost eliminat în turul secund. Trebuie spus însă că Victor a avut de jucat două meciuri într-o zi.

AICI vedeţi cu cine joacă Horia Tecău şi Robert Lindstedt în primul tur al concursului de dublu de la Sydney.

Alexandra a învins-o în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4 pe Andreja Klepac. Românca va juca în finala pentru accederea pe tabloul principal al turneului de la Sydney cu suedeza Sofia Arvidsson, care a învins-o, surprinzător, cu scorul de 6-3, 6-0, pe principala favorită, rusoaica Maria Kirilenko! Va fi a doua întâlnire între Dulgheru (65 WTA) şi Arvidsson (78 WTA). Pe prima a câştigat-o Alexandra, în urmă cu doi ani, la US Open.

Indiferent de acest rezultat, Alexandra va juca oricum săptămâna viitoare la Sydney. Ea este înscrisă şi în concursul de dublu, dar nu alături de Elena Bogdan, ca la Auckland – Elena a plecat deja la Melbourne după eliminarea din calificările de la Sydney, pentru că miercuri încep calificările pentru Australian Open – ci cu olandeza Michaela Krajicek. Cele două vor juca în primul tur, culmea, tot cu Sofia Arvidsson şi cu australianca Jelena Dokic. AICI aveţi şi tabloul feminin de dublu de la Sydney.

AICI vedeţi tabloul principal feminin de simplu, cu Caroline Wozniacki si Petra Kvitova primele două favorite.

CITEȘTE ȘI:  Alexandra Dulgheru mai joacă de două ori cu Sofia Arvidsson mâine la Sydney!

Victor Hănescu a fost nevoit să dispute două meciuri în aceeaşi zi. În prima partidă din calificări, el l-a învins cu scorul de 6-4, 7-5 pe Nicolas Mahut. În cea de-a doua, care a şi încheiat programul zilei, a fost învins cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4 de americanul Michaell Rusell.

AICI vedeţi tabloul principal masculin de la Sydney, cu Juan Martin del Potro şi John Isner în postură de favoriţi.

2 thoughts on “Alexandra Dulgheru în finala calificărilor la Sydney. Victor Hănescu a fost eliminat în turul doi

Leave a Reply

Top