SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru mai joacă de două ori cu Sofia Arvidsson mâine la Sydney!

Alexandra Dulgheru mai joacă de două ori cu Sofia Arvidsson mâine la Sydney!

Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru poate spune că a jucat degeaba 3 ore azi cu Sofia Arvidsson în turul decisiv al calificărilor de la Sydney (aflaţi AICI detalii despre meciul de azi). Deşi învinsă cu 6-7, 7-6, 7-5 de suedeză, ea a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser, graţie accidentării şi retragerii de pe tablou a nemţoaicei Sabine Lisicki şi a italiencei Flavia Pennetta.

Învingătoarea noului meci Dulgheru – Arvidsson va juca împotriva cehoaicei Petra Kvitova. Cea pentru care acest turneu are o însemnătate specială, pentru că dacă îl va câştiga, va deveni noul lider mondial!

Culmea, ea va juca în primul tur, mâine dimineaţă (la ora 04.00, ora României), tot contra Sofiei Arvidsson! Culmea, cele două jucătoare se vor mai duela încă o dată mâine, după meciul de simplu, fiind adversare şi în primul tur al tabloului de dublu! Alexandra joacă împreună cu Krajicek, iar Arvidsson împreună cu Dokic.

One thought on “Alexandra Dulgheru mai joacă de două ori cu Sofia Arvidsson mâine la Sydney!

Leave a Reply

Top