SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2012: Horia Tecău s-a calificat în finala de dublu mixt!!!!

Australian Open 2012: Horia Tecău s-a calificat în finala de dublu mixt!!!!

Horia Tecau si Bethanie Mattek Sands

Horia Tecău a reuşit o performanţă extraordinară în această dimineaţă! El s-a calificat în finala probei de dublu mixt de la Australian Open, aceasta fiind cea de-a treia lui finală de turneu de Grand Slam din carieră! Împreună cu americanca Bethanie Mattek Sands, Horia a învins cuplul indian Sania Mirza/ Mahesh Bhupathi cu scorul de 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat 68 de minute!

AICI vedeţi cum a luat naştere parteneriatul dintre Horia Tecău şi Bethanie Mattek Sands

Finala de dublu mixt va avea loc DUMINICĂ, la ORA 6.oo (ora României)

AICI vedeţi o galerie foto cu Horia Tecau si Bethanie Mattek Sands în timpul meciului de azi, cu indienii Mirza si Bhupathi.

Dacă pentru Horia aceasta e a treia finala de Grand Slam a carierei – a mai jucat de două ori cu titlul pe masă la dublu la Wimbledon – pentru Bethanie Mattek Sands aceasta e prima dată când joacă în ultimul act al unui turneu de Grand Slam.

Adversari în finală le vor fi cuplul Elena Vesnina/ Leander Paes, care a dispus în semifinale, cu 5-7, 6-2, 10-7, cuplul Roberta Vinci/ Daniele Bracciali.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

2 thoughts on “Australian Open 2012: Horia Tecău s-a calificat în finala de dublu mixt!!!!

Leave a Reply

Top