SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2012: Horia Tecău: “Sper să vină şi alte titluri!”

Australian Open 2012: Horia Tecău: “Sper să vină şi alte titluri!”

Horia Tecau si Bethanie Mattek Sands

Pentru Horia Tecău, titlul cucerit alături de Bethanie Mattek Sands la Australian Open a venit ca o descătuşare. El a declarat, la conferinţa de presă de după finală, că trăieşte un sentiment minunat şi că speră ca acest titlu să fie urmat de altele. La rândul ei, Bethanie a declarat că nu credea că va juca la actuala ediţie a Australian Open, deoarece a ieşit din primul tur şi înscrierile pentru mixt se fac în a doua jumătate a tuneului.

AICI vedeţi o fotogalerie cu Horia şi Bethanie la festivitatea de premiere

AICI vedeţi cum au ajuns să joace împreună Horia şi Bethanie.

AICI vedeţi cum au decurs lucrurile în finala de mixt de la Australian Open

„Este un sentiment minunat. Este foarte greu să câştigi un astfel de titlu. Am jucat două finale până acum şi mă bucur că în sfârşit am câştigat una. Sunt puţin grăbit, trebuie să fug la aeroport în jumătate de oră, dar va mai dura ceva acest sentiment şi vreau să mă bucur de el. Este bine că am spart gheaţa, mai ales că ştiu cât de greu este. De acum înainte sper să vină şi alte titluri”, a declarat Tecău la conferinţa de presă.

Horia a afirmat că a fost ajutat foarte mult de partenera sa, mai ales după ce pierduse în semifinale la dublu masculin  după minge de meci şi a fost nevoit, la doar câteva ore, să joace imediat la dublu mixt. “Bethanie m-a ajutat să lupt în acel meci. Acum în finală, Leander şi Elena au fost jucători foarte buni. Ei au revenit în setul doi, dar este un sentiment mai frumos atunci când câştigi după o luptă grea”, a spus românul.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO-HAIOS: Sorana Cîrstea a jucat tenis cu mingi murdare de vopsea. Vedeţi ce a ieşit!

Şi pentru Bethanie Mattek-Sands câştigarea titlului este un lucru minunat: “Nu prea am fost nervoasă, prima finală, primul titlu, este un sentiment minunat. Eu am avut încredere în Horia şi ne-am simţit bine în teren. Este un sentiment interesant să ai un astfel de trofeu”.

Mattek-Sands a mai spus că nu avea de gând să mai joace la dublu mixt, după Openul Australiei de anul trecut, însă s-a răzgândit şi a reuşit să câştige proba de dublu mixt pentru care aproape că nici nu era înscrisă.

Ea a adăugat, în glumă, că după meci Horia voia să rămână pe teren şi era să fie scos de acolo de forţele de securitate.

Leave a Reply

Top