SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2012: Ilka Csoregi şi Irina Bara, în sferturi la dublu. Elena Cadâr în optimi la simplu!

Australian Open 2012: Ilka Csoregi şi Irina Bara, în sferturi la dublu. Elena Cadâr în optimi la simplu!

Elena Cadar (foto: Neal Trousdale)

Junioarele noastre continuă drumul la Australian Open. Astăzi, două jucătoare au ajuns în sferturile de finală la dublu, iar Elena Cadâr a urcat în optimi la simplu.

AICI vedeţi ce a făcut azi, la mixt şi la dublu, Horia Tecău.

La dublu, în antepenultimul act, au ajuns Ilka Csoregi (în pereche cu Elizaveta Kulichova) şi Irina Bara, care face cuplu cu o letonă, Jelena Ostapenko. Csoregi/ Kulichova (favorite 3) au trecut cu 6-4, 4-6, 10-4 de coreencele Jang / Lee, în timp ce Bara şi Ostapenko au profitat de retragerea favoritelor 2.

La simplu, Elena Cadâr a reuşit un nou meci de senzaţie, învingând-o cu 6-4, 6-4 pe rusoaica Olga Doroshina şi a ajusn în optimi, unde va juca împotriva japonezei Risa Ozaki. Tot în turul secund la simplu, Ilka Csoregi a fost eliminată cu 7-6, 6-1 de cehoaica Barbora Krejcikova.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

Leave a Reply

Top