SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2012: Monica Niculescu joacă vineri cu Wozniacki! Iată ce mesaj îi transmite sora ei, Gabriela!

Australian Open 2012: Monica Niculescu joacă vineri cu Wozniacki! Iată ce mesaj îi transmite sora ei, Gabriela!

Monica Niculescu la Australian Open 2012

Monica Niculescu va juca vineri – al doilea meci pe Hisense Arena, după Victoria Azarenka – Mona Barthel, care începe la ora 2.00 – în compania liderului clasamentului mondial, daneza Caroline Wozniacki. Înaintea acestui meci, cel mai important pentru Moni în carieră, sora ei, Gabriela, care este mai mare cu aproape doi ani decât Monica, şi care a câştigat împreună cu Moni, la dublu, peste 10 titluri ITF, i-a transmis Monicăi un mesaj prin intermediul Doartenis: “Felicitari surioară!! Sunt tare mândră de tine. Te iubesc şi îţi ţin pumnii pentru meciul cu Wozniacki!” În prezent, Gabriela Niculescu este antrenoare de tenis în Connecticut.

În cazul unui succes al româncei, Wozniacki va pierde nu doar calfiicarea în optimi, ci şi poziţia de lider mondial.

Tot vineri mai intră pe teren Horia Tecău, care împreună cu Robert Lindstedt vor juca nu mai devreme de ora 10.00 (ora României) cu australienii Colin Ebelthite/ Marinko Matosevic în turul doi la dublu. Meciul are loc pe Margaret Court Arena.

De asemenea, Alexandra Dulgheru şi Virginie Razzano vor juca în turul secund la dublu – al doilea meci pe terenul 6 – în compania favoritelor 2, americancele Liezel Huber şi Lisa Raymond.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close