SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2012 – VIDEO: Berdych huiduit la scenă deschisă după ce nu a dat mâna cu Almagro!

Australian Open 2012 – VIDEO: Berdych huiduit la scenă deschisă după ce nu a dat mâna cu Almagro!

Berdych in momentul in care a fost lovit de minge

Cehul Tomas Berdych a fost incidentul unui moment neplăcut în timpul meciului de azi, cu Nicolas Almagro. În setul al patrulea al meciului din optimile de finală ale Australian Open, Almagro a trimis o minge direct în adversarul său. Cehul a considerat că ibericul a vrut să-l lovească intenţionat şi, de aceea, a refuzat să dea mâna cu el. Acest lucru a stârnit un cor de fluierături din partea fanilor, care aproape că au acoperit şi interviul pe care fostul adversar al României în Cupa Davis l-a acordat după terminarea partidei, chiar pe teren. Berdych s-a impus cu 4-6, 7-6, 7-6, 7-6.

Vedeţi în continuare scenele de după meci, dar şi ce s-a întâmplat pe teren la acea minge controversată.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

[youtube drLsYXRQTCE]

One thought on “Australian Open 2012 – VIDEO: Berdych huiduit la scenă deschisă după ce nu a dat mâna cu Almagro!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close